вверх  обратно

Сборная Украины поднялась на 7 позиций в "рейтинге силы" ФИБА

17.02.2021

ФІБА визначила рейтинг сили національних збірних перед заключними матчами кваліфікації чемпіонату Європи 2022 року.

Очолює ретийнг Італія, за якою слідують Франція та Ізраїль. При цьому Франція ще не гарантувала собі участь у фінальному турнірі чемпіонату Європи. З першої десятки рейтингу також не вийшли на ЄвроБаскет ще збірні Сербії та Бельгії.

Збірна України, яка вже гарантувала участь у фінальному турнірі чемпіонату Європи, посідає 15 місце серед 32-х команд. Відзначимо, що в оновленому рейтинзі сили збірна України піднялася на 7 позицій.

Наші суперники по відбірковій групі словенці на сьомому місці. Словенія також забронювала місце на ЄвроБаскеті-2022. Угорщина на 14-му місці. Збірна Австрії з чотирма поразками в чотирьох поєдинках на 31-му місці.

Нагадаємо, заключні матчі кваліфікації чемпіонату Європи в групі F відбудуться в Києві. Зокрема збірна України зіграє проти Словенії (20 лютого) та проти Угорщини (22 лютого). Трансляцію цих матчів дивіться на каналі XSport.

Источник: fbu

Добавил: 
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.