вверх  обратно

Большая баскетбольная неделя в Украине: расписание матчей и трансляций Суперлиги

9.02.2021
Вже завтра, 10 січня, стартує черговий ігровий тиждень у Суперлізі Паріматч. Нагадаємо третє регулярного чемпіонату проходитиме у форматі баблів. В умовах пандемії та великої кількості перенесених матчів Суперліги на початку сезону формат баблів дасть можливість завершити чемпіонат у раніше запланований термін та не скорочувати кількість матчів. 
 
За таких умов це коло вдасться завершити до середини березня. Однією з важливих вимог проведення баблів є ізольованість команд в одному місті та невелика кількість переїздів. Перший бабл прийматиме Київ та Кам’янське. У Києві впродовж трьох днів місцеві Київ-Баскет та Будівельник прийматимуть у ПС Венето Тернопіль, Дніпро, Черкаські Мавпи та Харківські Соколи, а в Кам’янському ігри між собою впродовж чотирьох днів проведуть Прометей, Запоріжжя, Хімік, Одеса та Миколаїв.
 

До вашої уваги розклад матчів та трансляцій 10-14 лютого: 

Источник: ФБУ

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.