вверх  обратно

Президент "Николаева": "На фоне проблем возникали внутренние недоразумения и конфликты, которые негативно влияли на качество игры"

2.02.2021

Президент МБК "Николаев" Андрей Черепанов обратился к болельщикам клуба посредством официальной страницы в Facebook: 

"МБК Миколаїв звертається до шановних уболівальників і висловлює своє спільне з ними незадоволення, стурбованність і розчарування стосовно невдалого виступу команди в поточному сезоні. 

На жаль, низка обставин, а саме несподівана і незапланована зміна головного тренера на початку сезону, одночасовий від‘їзд двох легіонерів з причини пандемії і, як наслідок, поспішна доукомплектація складу, призвели до невдалого старту. 

Подальші хвороби і травми провідних виконавців, помилкові рішення щодо підписання нових гравців, стали причиною прикрих поразок, які не дозволили клубу покращити своє турнірне становище в чемпіонаті. 

Треба також визнати, що на тлі негараздів виникали внутрішні непорозуміння і конфлікти, що також негативно впливало на якість гри. 

Водночас необхідно додати що невдалий виступ ніяк не пов’язаний з фінансовим становищем, яке на сьогодні є стабільним. 
Враховуючи об’єктивні причини, як президент я не складаю з себе відповідальності за становище, яке склалося. 

Безумовно, клубу потрібно вирішувати їснуючі кадрові проблеми, але напередодні загальних змін у формулі другої половини чемпіоната в умовах пандемії вважаю такі дії передчасними, які не виправлять ситуацію швидко і в цілому. 

Ми продовжуємо свою участь в чемпіонаті, даємо шанс молодим гравцям набути досвіду, визнаємо, що заслуговуємо на жорстку, але об’єктивну критику наших уболівальників і розуміємо, що підсумки сезону 2020/21 є вагомим приводом для майбутніх змін у міжсезоння".  

Звернення президента МБК Миколаїв Андрія Черепанова МБК Миколаїв звертається до шановних уболівальників і висловлює...

Posted by MBC Mykolaiv on Tuesday, February 2, 2021
Добавил: juve7
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.