вверх  обратно

Перфоманс Салливана принес ему звание MVP игровой недели в Суперлиге

25.01.2021
 
В рамках 12 ігрового тижня регулярного чемпіонату Суперліги Паріматч було зіграно лише чотири поєдинки, адже відразу три команди ліги наразі знаходяться за кордоном, де готуються до старту на євроарені - в Кубку Європи ФІБА.
 
Єдиною командою тижня, яка провела два матчі, став БК Запоріжжя. Більш того підопічні Валерія Плеханова здобули дві перемоги. Інші шість клубів провели по одній грі. За традицією відзначаємо символічну збірну тижня, до якої увійшли представники чотирьох різних клубів.
 
Символічна п’ятірка 21-24 січня (12 ігровий тиждень):
Майк Кеффі (Запоріжжя, 2 матчі) — 22.0 очка, 4.5 передачі, 1.5 перехоплення (РЕ 18.5)
Камерон Джонс (Черкаські Мавпи, 1 матч) — 25 очок, 6 підбирань, 5 передач (РЕ 30)
Юрій Кондраков (Одеса, 1 матч) — 25 очок, 8 підбирань, 4 передачі, 3 перехоплення (РЕ 27)
Льюїс Салліван (Хімік, 1 матч) — 29 очок, 17 підбирань, 3 передачі, 2 перехоплення (РЕ 38)
Тайрел Нельсон (Хімік, 1 матч) —  20 очок, 8 підбирань, 3 перехоплення (РЕ 24)
 
 
Форвард Хіміка Льюїс Салліван — MVP 12 ігрового тижня регулярного чемпіонату Суперліги Паріматч. Южненці провели один матч, в якому здобули домашню перемогу над Одесою — 85:75.
 
Головним героєм поєдинку став саме Салліван. Легіонер команди Віталія Степановського став найрезультативнішим гравцем матчу, набравши 29 очок, реалізувавши при цьому 10 з 21 кидка з гри (1/1 триочкових) та 6 з 8 штрафних. Також в активі Саллівана 17 підбирань (7 у нападі), 3 передачі та 2 перехоплення. 
 
Завдяки своєму потужному перфомансу форвард повторив рекорд сезону, набравши 38 балів за рейтингом ефективності. Також в активі Саллівана новий рекорд регулярного чемпіонату за кількістю підбирань в одному матчі та повторення рекорду за кількістю виконаних атак з гри.
 
До вашої уваги хайлайти Льюїса Саллівана в матчі проти Одеси:
 

Источник: ФБУ

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.