вверх  обратно

ФБУ назвала новую дату возобновления сезона после Нового года

23.12.2020
Уже 8 січня в Україні поновляться баскетбольні чемпіонати. Відповідно до звернень клубів/команд щодо продовження змагань Департамент організації та проведення змагань Федерації баскетболу України пряйняв рішення про відновлення чемпіонатів України з 8 січня. Саме цього дня поновляться матчі Суперліги Паріматч та решти українських баскетбольних змагань зокрема:
 
- XХХ Чемпіонату України та Кубку України з баскетболу серед чоловічих команд сезону 2020/2021 рр.;
- XХХ Чемпіонату України та Кубку України з баскетболу серед жіночих команд сезону 2020/2021 рр.;
- XІХ Чемпіонату України з баскетболу серед команд юнаків та дівчат - Всеукраїнська юнацька баскетбольна ліга (ВЮБЛ) сезону 2020/2021 рр.;
- чемпіонат України з баскетболу серед молодіжних (чоловічих та жіночих) команд Молодіжна ліга сезону 2020/2021рр.
 

Нагадаємо українські чемпіонати завчасно пішли на новорічні канікули 23 грудня. Раніше датою рестарту українських турнірів було 11 січня. Зважаючи на звернення клубів до ФБУ, поновлення чемпіонатів відбудеться на три дні рашіше. Відзначимо, що попри введення локдауну в Україні (8-24 січня) офіційні змагання, що внесені у єдиний календарний план будуть проводитися.  

Источник: ФБУ

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.