вверх  обратно

Телеканал Setanta Sports Ukraine будет транслировать матчи украинской Суперлиги

3.12.2020
 
Федерація баскетболу України дійшла згоди щодо трансляції матчів чоловічої Суперліги Паріматч на провідному українському спортивному телеканалі — Setanta Sports Ukraine!
 
Setanta Sports Ukraine є ексклюзивним транслятором топових спортивних ліг та чемпіонатів в Україні, зокрема NBA, NHL, Формули-1, чемпіонату Англії з футболу, UFC, тенісних турнірів АТР та WTA та інших провідних змагань світу.
 
Віднині на Setanta Sports Ukraine і матчі вищого баскетбольного дивізіону України. Стартує показ Суперліги Паріматч на телеканалі з поєдинку регулярного чемпіонату, в якому 10 грудня чинний володар Кубка України южненський Хімік прийматиме на домашньому майданчику СК Олімп одного з фаворитів сезону БК Прометей. Початок гри — 18:00. 
 

Зазначимо, що матчі Суперліги надалі транслюватимуться на телеканалах XSPORT та Oboz TV, а також на сайті та соцмережах Федерації баскетболу України. 

Источник: ФБУ

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.