вверх  обратно

Четвертый тур Суперлиги: "Прогноз эксперта" от Дмитрия Липовцева

28.10.2020
У четвер, 29 жовтня, стартує четвертий ігровий тиждень регулярного чемпіонату Суперліги Паріматч. В рамках чергового туру буде зіграно 10 матчів. Своїми очікуваннями від поєдинків та прогнозами на матчі спеціально для basket.com.ua поділився досвідчений форвард, чемпіон Суперліги-2018 Дмитро Липовцев. 
 
“Будівельник” - “Миколаїв” (29 листопада, 19:00)
“Будівельник” по-троху намацує свою гру, тож "корабелам" буде дуже важко щось протиставити майстеровитим легіонерам “Будівельника”, яких збирає до купи такий наставник як Вальдемарас Хомічюс. Перемога киян.
Прогноз: перемога “Будівельника” +15
 
“Запоріжжя” - “Київ-Баскет” (30 листопада, 18:00)
Сама гра проти “Київ-Баскета” є дуже складним іспитом для запоріжців. Сильна сторона “Запоріжжя” - агресивний захист та швидкий напад. Витримати дві поспіль гри проти таких суперників буде надскладним завданням. Віддаю перевагу Києву.
Прогноз: перемога “Київ-Баскета” +15
 
“Дніпро” - “Хімік" (30 листопада, 18:30)
Після прикрої поразки в Кубку України “Дніпро", вважаю, буде доводити всім, що це була випадковість. Передбачаю впевнену перемогу господарів.
Прогноз: перемога “Дніпра” +20
 
“Прометей” - “Тернопіль” (30 листопада, 19:00)
Очікую якісної гри, в якій переможе більш зірковий та потужний “Прометей”.
Прогноз: перемога “Прометея” +10.
 
“Харківські Соколи” - “Одеса” (30 листопада, 21:30)
Передбачаю цікаву гру. “Одеса”, думаю, буде відпрацьовувати взаємодії у грі з “Дніпром” та робити ставку саме на гру з “Соколами”. Віддам перевагу “Соколам”.
Прогноз: перемога “Харківських Соколів” +5-10
 
“Будівельник” - “Черкаські Мавпи” (31 листопада, 16:00)
Передбачаю перемогу набираючего хід “Будівельника” над страждаючими від хвороб та травм Черкасами.
Прогноз: перемога “Будівельника” +15-20
 
“Харківські Соколи” - “Хімік” (1 листопада, 18:00)
Вважаю, южненці переможуть за рахунок жорсткої дисципліни та потужної передньої лінії. 
Прогноз: перемога “Хіміка” +10-15
 
“Дніпро” - “Одеса” (1 листопада, 14:00)
На мою думку, дніпряни не мають відчути проблем з “Одесою” на домашньому майданчику. Гадаю, для обох тренерів ця гра буде мати тренувальний характер, з метою відпрацювати командні взаємодії. Впевнена перемога “Дніпра”.
Прогноз: перемога “Дніпра” +25-30
 
“Запоріжжя” - “Тернопіль” (1 листопада, 14:00)
“Запоріжжя” в гарній фізичній формі. Єдиний шанс для них — агресивний захист та прискорення темпу ігри. Якщо “Тернопіль" витримає фізично та більш-менш стримає дует Кефі-Форчун, їх досвід та клас мають датися в знаки. Хоч я і дуже імпоную стилю гри “Запоріжжя”, але віддам перевагу “Тернополю” (вболівати,все одно, буду за “Запоріжжя”;). Має бути класна та динамічна гра, в якій “Тернопіль” дотисне менш досвідчених козаків.
Прогноз: перемога “Тернополя” +10
 
“Прометей” - “Київ-Баскет" (1 листопада, 16:00)
В очікуванні дуже якісного баскетболу від обох команд. Більш зірковий “Прометей” зустрічається з більш дисциплінованим “Київ-Баскетом”. Важко передбачити результат, тому віддам перевагу господарям майданчика.
Прогноз: перемога “Прометея” +5-10
 
Свої прогнози на 4-й тур Суперліги Паріматч залишайте в коментарях до цього матеріалу. 
 
Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.