вверх  обратно

Михаил Бродский: "Призываю клубы и игроков максимально ответственно отнестись к противоэпидемическим нормам"

29.09.2020
Виконком ФБУ вчора прийняв низку важливих рішень. Зокрема затверджено протокол протиепідемічних заходів під час проведення чемпіонатів України. Одним із резонансних пунктів цього протоколу є заборона на період пандемії гравцям, що грають у чемпіонатах ФБУ, виступати у турнірах не під егідою ФБУ та FIBA. Прокоментувати це рішення ми попросили президента ФБУ – Михайла Бродського:
 
- Зараз ми знаходимося в незвичних для світу та спорту реаліях, - говорить президент ФБУ. Фактично – це нове життя. Ми пристосовуємося до нових умов і намагаємося зробити максимально безпечним життя для наших гравців, хлопців та дівчат. Хочу попросити особливо відповідально віднестися до протоколу затвердженого Виконкомом ФБУ усіх керівників клубів, організаторів змагань та самих гравців.
 
Одним з радикальних кроків є заборона на період пандемії виступати гравцям у турнірах не під егідою ФБУ та FIBA. Тут двояка ситуація, але поки ми живемо в умовах пандемії – це правильне рішення. Ми хочемо максимально захистити наших гравців. Нещодавно ми уклали угоду з Інститутом медичної молекулярної діагностики. Інститут зараз тестує наших збірників, почав тестувати клуби Суперліги в різних містах. В планах тестування інших професійних ліг і можливо навіть дітей. Ми маємо зробити максимально безпечним чемпіонати усіх рівнів, а за таких умов дозволити нашим гравцям грати будь-де не маємо права до завершення пандемії.

Ще раз повторюсь, я закликаю усі клуби та гравців максимально відповідально поставитися до усіх протиепідемічних норм, які розробила ФБУ спільно з МОЗ України. Життя та здоров’я наших гравців понад усе. Той, хто рятує одне життя, рятує весь світ! 

Источник: ФБУ

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.