вверх  обратно

Вячеслав Кравцов: "Сыграть в Еврокубках? Безусловно, я могу и хочу"

7.08.2020
 
Центровий та капітан збірної України В’ячеслав Кравцов під час відкритого тренування розповів про те, як проходить літній збір національної команди та поділився планами на наступний сезон.
 
 
“На літньому зборі багато нових хлопців, когось передивляються та хочуть додати у кістяк команди. Все більш-менш традиційно: нам треба поновити кондиції, повторити комбінації, відпрацювати деякі взаємодії і постаратися не забути це до листопада.
 
У всіх сезон закончився приблизно однаково — всі ліги зупинились у березні або квітні. Коли я був у Японії, лігу призупинили з опцією поновлення. Тому всі тренувалися групами, кожен працював із тренером окремо на одному кільці. Ми працювали так місяць, після чого було прийнято рішення повністю скасувати сезон.
 
Літо було важке, зали було закрито, не можна було домовитись, щоб побігати десь. Якщо приходиш на майданчик, там скупчення людей, приходить поліція. Чесно кажучи, поспілкувавшись із хлопцями, до цього збору мало хто знайшов собі застосування. Так, працювали у тренажерці, бігали кроси, але баскетболом особливо ніхто не займався.
 
Зараз я вільний агент. Мене завжди доля кудись заносить. Але я завжди дивлюся на такі моменти, як тренер, ігровий час та гроші. Зіграти в Єврокубках? Безумовно, я можу і хочу. 
 

Новачок команди Дмитро Скапінцев? Трохи сирий ще, скажу чесно. Але він гравець зі зростом 215 см, у нього є координація, є свої рухи. Йому б побільше ігрового досвіда у Суперлізі. Зараз виглядає більше, як гравець на персппективу. Живу з ним разом в одній кімнаті, трохи підказую йому”. 

Источник: ФБУ

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.