вверх  обратно

Суперлига расширяется: баскетбольная карта чемпионата Украины в сезоны 2020/21

13.07.2020
Новий сезон чоловічої баскетбольної Суперліги стартуватиме на початку жовтня. Поки що головною та найважливішою новиною міжсезоння стало збільшення команд-учасниць елітного дивізіону — в сезоні 2020/21 в чемпіонаті зіграють 10 клубів.
 
До вашої уваги баскетбольна мапа чоловічої баскетбольної Суперліги, яка з підвищенням у класі одного з кращих клубів минулого сезону Виищої ліги БК Тернопіль, отримала довгоочікуване розширення на Заході України.  
 
 
Інші 9 команд, які брали участь у минулій першості, продовжують виступ в еліті і вже розпочали селекційн підготовку, формуючи ростер на сезон. Всі підписання та трансфери клубів Суперліги, які було підтверджено офіційно, шукайте за цим посиланням.
 
Нагадаємо, датою проведення перенесеного через пандемію коронавіруса Фіналу чотирьох Кубка України та, відповідно, нового баскетбольного сезону в Україні, встановлено 3-4 жовтня — перші вихідні місяця. Новий сезон Суперліги стартуватиме на наступний тиждень після проведення вирішальних баталій у Кубку України.

Источник: ФБУ

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.