вверх  обратно

ФБУ представила логотип Матча звезд Суперлиги-2020

25.12.2019
 
Київ в очікуванні Матчу Зірок 2020. 1-го лютого у столичному Палаці Спорту відбудеться непересічна спортивна подія. Після тривалої перерви (з 2012-го року) столиця прийме яскраве баскетбольне свято. Уже активно тривають підготування до Матчу Зірок, підбирається лайн-ап артистів та формується конкурсна програма.
 
 
А тим часом, ми уже готові презентувати логотип Матчу Зірок Суперліги Парі-Матч-2020. В його основу лягла зірка з елементами лого ФБУ. Також промальовані головні історичні пям’ятки столиці та інтегрований логотип титульного спонсора свята – ТМ «Парі-Матч». Сам логотип з ФБУ розробляла команда "Мobster Team".

 

Уже зовсім скоро в інтернет магазині ФБУ з’являться атрибутика до Матчу Зірок 2020. Серед неї можна буде придбати футболки, кепки, ручки, блокноти та чашки, а для справжніх поціновувачів івенту можна буде замовити і ігрово форму від технічного партнера ФБУ - ТМ «Еrrea».
 
 
Матч відбудеться у форматі протистояння Зірок України проти Зірок Легіону. Окрім того, уболівальники стануть свідками конкурсної програми, де визначатимуть переможців у конкурсах майстерності, слем-данків та триочкових атак. Повна програма свята буде оголошена за три тижні до старту івенту, а голосування уболівальників розпочнеться 2-го січня.
 
Квитки на Матч Зірок у київський Палац Спорту дуже швидко розлітаються! Радимо завчасно подбати про перепустку на спортивну подію!

Источник: fbu.ua

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.