вверх  обратно

Валерий Плеханов - про американских новичков "Запорожья" и травмы Мироненко и Немцу

6.09.2019

Головний тренер бронзового призера минулого сезону Суперліги Парі-Матч Запоріжжя Валерій Плеханова в інтерв’ю клубній прес-службі поділився враженнями щодо роботи американських легіонерів та дав інформацію про травми українських гравців.

“Жодних претензій до наших американських новачків у мене немає, всі четверо приїхали працювати, вмовляти нікого не треба, вони хочуть грати і показувати гарну статистику. Мені приємно, що всі американці сумісні між собою, це важливо. Тому що обирати кожного окремо протягом пів літа було не просто, а троє з чотирьох знають один одного, бо виступали в одній конференції. Це полегшує комунікацію і загальне знайомство. До речі, всі вони – життєрадісні хлопці, тому в команді зараз панує повний позитив.

Після насиченого тренувального збору Андрій Мироненко, на жаль, отримав травму, яка турбувала його ще наприкінці минулого сезону. На даний момент він проходить реабілітацію і його немає з командою. Але ми розраховуємо, що він протягом тижня зможе бути в строю, щоб взяти участь у турнірі імені Гаврилова. Не тренується з нами один з новачків – Ілля Нємцу. У нього травма не така серйозна, тому скоро чекаємо і його повернення”.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.