вверх  обратно

БК "Запорожье" подписал лидера сборной Украины 3х3 и американского легионера

31.08.2019

Бронзовий призер Суперліги Парі-Матч БК "Запоріжжя" продовжує комплектацію до нового сезону, уклавши угоду з 22-річним українським захисником Андрієм Кожем’якіним. Також БК "Запоріжжя" підписав контракт з американським форвардом Ламонтреєм Харрісом.

Один з кращих гравців національної збірної України з баскетболу 3x3 Кожем’якін знову виступатиме у складі БК "Запоріжжя". Минулий сезон вихованець сумського баскетболу провів разом з "Дніпром", де в середньому за дев’ять з половиною хвилин набирав 3,9 очок, робив 1,1 підбирання та віддавав 1,2 передачі (РЕ = 3,3). У от у позаминулому сезоні, виступаючи у складі БК "Запоріжжя" в 30-ти матчах Суперліги Кожем’якін набирав 10,6 очка, 2,8 передачі, 2,6 підбирання (РЕ = 8,5) за 21 хвилину в середньому за гру. Повернення Андрія Кожем’якіна повинно додати необхідної глибини в ротацію задньої лінії запорізької команди.

Харріс віступав за команду NCAA "Морхед Стейт". На старшому курсі він набирав 13.6 очок і 8.2 підбирання. Харріс проведе перший сезон на професійному рівні.

Добавил: aks700
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.