вверх  обратно

Стал известен принцип отбора игроков на Матч звезд Суперлиги

4.01.2019

Уже 26 січня у Запоріжжі (ПС Юність) відбудеться Матч зірок Суперліги Парі-Матч 2019. Цьогоріч баскетбольне свято пройде у форматі матчу Зірок України проти Зірок Легіону. Кожен із восьми клубів Суперліги Парі-Матч буде представлений у цьому святі.

Стартові п’ятірки Матчу зірок визначатимуться шляхом голосування уболівальників. Другу п’ятірку визначатимуть тренери Суперліги, ще по два гравці у збірні оберуть організатори Матчу зірок (ФБУ). Також організатори назвуть тренерський склад збірних команд. Головним чинником при визначені тренерів стане турнірне становище їх команд у чемпіонаті України.

Водночас, кожен тренер клубу Суперліги має назвати по три українські гравці своєї команди, які будуть включені у голосування за стартову п’ятірку МЗ. Це опитування буде проведено оргкомітетом до 6-го січня. Таким чином, у голосуванні за стартову п’ятірку Зірок України візьмуть участь 24 гравці поділених на захисників та фронткорт. Водночас участь у голосуванні за стартову п’ятірку Зірок Легіону візьмуть усі легіонери Суперліги Парі-Матч. Голосування за стартові п’ятірки стартує на офіційному сайті ФБУ 6 січня та триватиме 10 днів.

У програмі Матчу зірок, окрім гри України проти Легіону, традиційно буде як мінімум три конкурси: майстерості, конкурс триочкових та конкурс слем-данків. Учасники конкурсної програми будуть затвердженні оргкомітетом до 18 січня, до цієї дати буде оприлюднений і точний склад гравців Матчу зірок 2019.
 

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.