вверх  обратно

Игорь Бояркин и Андрей Мироненко вызваны в сборную Украины

25.11.2018

У заявці чоловічої національної збірної України на матчі другого ігрового вікна другого раунду кваліфікації ЧС-2019 відбулися дві зміни. Як повідомлялося раніше, через травму не приїде до табору команди легкий форвард Черкаських Мавп Іван Ткаченко. Стало відомо, що також не зможе допомогти збірній Україні центровий Київ-Баскета В’ячеслав Петров. Бігмен столичного клубу отримав травму гомілкостопа під час кубкового матчу проти Тернопіля і пропустить наступні 4-5 тижнів.

Тренерський штаб збірної України відреагував на травми гравців наступними рішеннями - довикликані до табору національної команди розігруючий Черкаських Мавп Ігор Бояркін та форвард Запоріжжя Андрій Мироненко.

Бояркін, який відновився після травми отриманої у складі збірної України на турнірі у Китаї, у листопаді повернувся до гри і взяв участь у двох матчах регулярного чемпіонату Суперліги Парі-Матч та групового раунду Кубку Європи FIBA, а також зіграв у поєдинку 1/8 фіналу Кубку України.

Для Мироненка це дебютний виклик до національної команди. 23-річний форвард в цьому сезоні є одним із ключових гравців Запоріжжя: у 12 матчах національної першості українець в середньому набирає 9,5 очка, робить 3,9 підбирання та 1,4 передачі за 28 хвилин на майданчику.

До того ж у Мироненка буде можливість зіграти проти збірної Словенії на очах домашньої публіки, адже, як ви знаєте, матч проти чемпіонів Європи наша команда проводитиме в оновленому ПС Юність в Запоріжжі.

Окрім матчу зі словенцями на нашу команду чекає виїзний поєдинок проти Іспанії, який відбудеться 2 грудня.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.