вверх  обратно

Заявление ФБУ по билетам на матч Украина - Испания

10.09.2018

Зважаючи на численні звернення до Федерації баскетболу України щодо квитків на головний матч 2018 року: Україна – Іспанія, який відбудеться у столичному Палаці спорту, готові повідомити стан речей щодо продажу квитків.

   На сьогодні абсолютно усі VIP-квитки та квитки першої категорії викуплені уболівальниками! Також сьогодні закінчилися квитки соціальної категорії, які ФБУ розцінила у діапазоні 80-150 грн. Загалом уже продано близько 70% квитків на матч 14- вересня у київському Палаці спорту. Водночас перепустки на матч ще можна придбати у п’ять секторів ­– 1, 3, 4, 5 та 6. Вартість квитків у ці сектори коливається від 290 до 350 грн.

   Також хочемо наголосити на тому, що спеціальних запрошень на цей матч не передбачено і звертатися за ними до ФБУ недієво! Якщо ви хочете гарантовано отримати своє місце на історичному матчі, радимо про це попіклуватися прямо зараз! Не факт, що вільні місця залишаться до дня гри, а, за правилами FIBA, організатор не може впустити у ігровий зал уболівальника без наявного сидячого місця для нього.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.