вверх  обратно

БК "Ривне" провел совместную тренировку с болельщиками

10.09.2018

Унікальна можливість потренуватися зі спортсменами-професіоналами випала всім тим, хто недільного ранку відмовився поніжитися в ліжку, і не дивлячись на мінливу прохолодну погоду, прийшов на рівненський Майдан Незалежності.

У Баскетбольному клубі “Рівне” замість банального відкритого тренування для ЗМІ та своїх уболівальників, вирішили піти далі, і запросити всіх своїх прихильників безпосередньо долучитися до гравців команди та потренуватися разом.

Ідея рівненських баскетболістів припала до душі і відомим в широких українських спортивних колах команді тренерів з фітнесу “Khomytskyi Pro”, на чолі з професійним спортсменом, дворазовми Чемпіоном Світу з бодібілдингу Men’s Physique IFBB, а зараз персональним тренером з фітнесу Андрієм Хомицьким.

Андрій Хомицький, дипломований магістр з фітнесу та рекреації у 2012 та 2013 роках двічі ставав Чемпіоном Світу з бодіблідингу. Завершивши активну кар’єру професійного спортсмена, продовжив популяризувати спорт, фізкультуру та здоровий спосіб життя. Розробив власну програму підготовки та став персональним тренером з фітнесу. Він працює з багатьма відомими спортсменами професіоналами з різних видів спорту, а також з зірками шоу-бізнесу. Наприклад, Настя Каменських тримає своє тіло в формі, тільки завдяки своєму персональному тренеру Андрію Хомицькому. Разом з однодумцями створили та запустили бренд Khomytskyi Pro. Ідея – популяризувати здоровий спосіб життя. Команда тренерів проводить “Масові тренування” у різних місцях та містах.

Дуже швидко наше місто та “Спільне тренування БК “Рівне” потрапило в офіційний план-календар “Масових тренувань” команди “Khomytskyi Pro”.

Дирекція БК “Рівне” також щиро дякує за допомогу та проявлену ініціативу в організації дійства Начальнику обласного управління сім’ї, молоді та спорту, нашому щирому уболівальнику, Віталію Ліпському, РОЦФЗН “Спорт для всіх”, а також міській владі.

Ініціатива баскетболістів, як виявилось, спровокувала справжній фурор в спортивних колах міста. Так до ідеї БК “Рівне” долучилися Волейбольний клуб “Регіна”, FIGHT CLUB LEAGUE CHAMPIONS (Бійцівський клуб ЛІГА ЧЕМПІОНІВ), Співробітники оперативного відділу реагування на надзвичйні ситуації ГУ ДСНС області та ще більше сотні простих містян, які люблять спорт та здоровий спосіб життя.

Незважаючи на те, що недільного ранку у центрі міста зібралися окрім спортсменів багато простих містян, а ще більше було дітей, тренери нікому поблажок не давали, а провели повноцінне заняття з такими навантаженнями, що навіть учасники спортсмени-професіонали інколи, поки ніхто не бачить, намагалися злитися з натовпом та передихнути. Напевне немає сенсу переповідати усі вправи, які тренери пропонували рівнянам, найкраще за те, що відбувалося на Майдані Незалежності можуть розповісти лише учасники заняття.

Ось деякі з коментарів, які ми знайшли у соцмережах після “Спільного тренування БК “Рівне”:

Юля Монастирська: Khomytskyi Pro, дякую за гарний настрій та класне тренування! Ви – мотивуєте !
Igar Husar Ви дійсно потрібні, Ви НЕРЕАЛЬНО мотивуєте
Ivv Gumenyuk Ещё никогда не стояла в планке на улице (на мокром и грязном асфальте????) но это было очень круто) спасибо
Олеся Стаднюк: неділя почалась з ранкового тренування в центрі міста на Майдані Незалежності з однодумцями та командою професіоналів @khomytskyi_pro
ні разу не жалкую, що не доспала, що потрапила під дощ, що запізнилась на роботу! але це було так кайфово! я і справді не можу підібрати слів!
це по правді було на дуже високому енергетичному рівні! і попри складність виконання деяких вправ, посмішка не сходила з мого обличчя
можливо, я завтра не встану і не ходитиму як нормальна людина (кріпатура, прівєт, я вже тебе чекаю ??), але то діло тимчасове – проходили
всім спорту!

Світлана Устименко Молодці.такі треба з молоддю проводити тренування і святкування і щоб більше цікавив спорт а не пляшка пива

Фоторепортаж з тренування:

Источник: БК Ривне

Добавил: aks700
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.