вверх  обратно

БК "Ривне" проведет открытую тренировку в центре города

3.09.2018

Гравці баскетбольного клубу “Рівне” запрошують усіх своїх прихильників безпосередньо приєднатися до команди та разом провести спільне тренування. Нагода об’єднатися разом у велику сім’ю БК “Рівне” буде 9 вересня о 10:00 у центрі Рівного на Майдані Незалежності, де і відбудеться відкрите спільне тренування.

Все це дійство відбуватиметься в рамках “Масового тренування з командою професіоналів Khomytskyi Pro”, разом із відомим професійним спортсменом, дворазовми Чемпіоном Світу з бодібілдингу Men’s Physique IFBB, а зараз персональним тренером з фітнесу Андрієм Хомицьким.

Участь у “Масовому тренуванні” братимуть всі гравці чоловічої та жіночої команди БК “Рівне”. Так само, до них може долучитися кожен бажаючий, головна умова гарний настрій, бажання вести здоровий спосіб життя та зручна спортивна форма одягу!

Источник: bcrivne.com

Добавил: Ruslan1996
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.