вверх  обратно

БК "Запорожье" проведет 10 спаррингов при подготовке к сезону Суперлиги

30.08.2018

Підготовка команди до сезону в самому розпалі. Вона стартувала ще 31 липня в режимі дворазових занять в день. На початку вересня команда переміститься в оновлений зал Палацу Спорту "Юність", де буде виступати в майбутньому сезоні.

Днями до команди приєднається останній з трьох легіонерів, підписаних цього літа - Джахад Томас. Розігруючий Майкл Холтон та бігмен Кіндалл Хілл вже працюють з командою і керманич команди Валерій Плеханов задоволений їх ставленням до справи.

У вересні в Палаці Спорту "Юність", команда проведе домашні спарені матчі з вищоліговими клубами - "Харківськіми Соколами" (3 вересня о 19.00 та 4 вересня о 10.00) і "Золотим Вєком" (7 вересня о 19.00 та 8 вересня о 10.00). 14-16 вересня відбудеться традиційний Меморіал Гаврилова, на який до Запоріжжя завітають "Хімік", "Динамо-Одеса" і харківський "Політехнік". Саме на цьому турнірі запорізькі вболівальники зможуть завітати до ПС "Юність" та познайомитися з БК "Запоріжжя" нового зразка. Після цього турніру у планах запорізької команди відвидини Харкова з візитом у відповідь, там теж планується передсезонний турнір.

Старт сезону Суперліги намічений на початок жовтня.

 

Источник: bczp.com.ua

Добавил: aks700
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.