вверх  обратно

Баскетболисты БК "Запорожье" провели первую тренировку в обновленном ДС "Юность"

11.07.2018

Запорізький палац спорту “Юність” буде однією з кращих спортивних арен України. Реконструкція завершена, ігровий майданчик чекає на спортсменів, а трибуни – на своїх глядачів. Перше тренування у новому залі провели гравці баскетбольного клубу “Запоріжжя”, для яких ця арена також стане домашньою у наступному сезоні Суперліги.

Для баскетболістів “Запоріжжя” сезон розпочинається восени. Команді ще належить провести серйозну роботу із комплектацією, щоб у наступному сезоні виступити значно краще, ніж у попередньому. Це незмінне завдання керівництва клубу.

Саме у палаці спорту “Юність” відбудеться і традиційний передсезонний турнір-меморіал В‘ячеслава Гаврилова, на якому запорізькі глядачі зможуть побачити оновлену команду Валерія Плеханова. Поки що процес комплектації лише почався, попередня домовленість із кількома гравцями інших клубів Суперліги уже є.

Палац спорту “Юність” стане домашньою ареною і для баскетболісток “Козачки”, які виступатимуть у жіночій Суперлізі. Для зручності вболівальників матчі обох клубів хочуть проводити в один день, а куплений квиток буде дійсним на обидві гри. Також передбачається продаж квитків онлайн. Поціновувачам спорту залишається лише дочекатися старту нового сезону.

Источник: tv5.zp.ua

Добавил: aks700
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.