вверх  обратно

Игорь Зайцев: "Главной проблемой в игре с Чехией была защита"

17.06.2018

Бігмен національної збірної України Ігор Зайцев прокоментував контрольний матч проти команди Чехії, який напередодні наша команда провела в Німбурку, а також підбив підсумки першого етапу підготовки до літніх матчів кваліфікації чемпіонату світу-2019.

«Десь не було тієї агресії, яку нам треба було продемонструвати. У нас були важкі тренування, майже у всіх втомлені ноги, не влучили багато триочкових. Так, подекуди неправильно розставили акценти у грі: треба було більше грузити бігменів, а ми кидали багато триочкових. Ну і, звичайно, ми погано зіграли у захисті.

Чому мало загравали гравців передньої лінії? У нас не було задачі виграти будь-якою ціною. Ми відпрацьовували комбінації на тренуваннях і нам треба було їх награвати. З якимись іншими командами у нас могло б не бути такої переваги, тож нам треба було працювати за планом. Коли вже почали поступатись і намагались наздогнати суперника, стали більше грузити бігменів і подекуди непогано виходило. Але основною проблемою, вважаю, сьогодні був захист.

Чехи нічим не здивували. У них рівна команда, багато гравців приблизно одного зросту, вони непогано біжуть і кидають.

Фізичні кондиції? Поки що погано. Кинув сьогодні три триочкових і усі схибив. Не відчуваю кидок, ноги «забиті». Ну нічого, будемо продовжувати працювати і надалі розставляти правильні акценти».

Нагадаємо, в рамках відбору на ЧС-2019 наша збірна зіграє на виїзді проти Туреччини (29 червня) та вдома проти Латвії (1 липня).

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.