вверх  обратно

"Барселона" подписала молодого украинского игрока

16.06.2018

Брат відомого баскетболіста Антона Дзюби, Павло підписав контракт з молодіжним складом каталонської "Барселони", повідомляє його батько Владислав Дзюба.

Пан Владислав, розповів про досить довгий період підписання свого сина в іспанський гранд.

Взагалі Павло грав за Київський спортивний ліцей-інтернат, а також за ДЮСШ-3, саме там зумів показати непогану гру. На його батька вийшли агенти каталонського клубу. Пан Владислав показав їм відеонарізку з тренувань та ігор його сина. Це зацікавило представників Барселони таким чином, що в грудні Павло з батьками поїхали на перегляд у Каталонію. Перегляд тривав два дні, але чіткої відповіді Павло Дзюба так і не отримав. Треба було трохи почекати. Процес підписання проходив досить повільно і лише пару днів тому до сім’ї Дзюби прийшов лист – "Барселона" готова підписати контракт з Павлом.

Молодий, досить перспективний Павло з наступного сезону буде виступати за молодіжний склад "Барселони", а контракт було підписано на п’ять років. Таким чином, Павло буде вчитися і грати в баскетбол у Каталонії.

Варто згадати, що Павло Дзюба в свої чотирнадцять років вже не вперше перебував на перегляді у європейських клубах. У вересні минулого року він перебував на перегляді в італійській Рієті. Але Павло разом з батьками вирішили надалі шукати кращу команду. Щоб там були чудові умови не тільки для гри в баскетбол, а й для життя, навчання та відпочинку. Цією командою виявилася каталонська "Барселона".

Павло викликався у збірну України U-14 та грав там досить вдало. Зараз він є в списках на матчі збірної України U-15.

Источник: ukrbasket.info

Добавил: aks700
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.