вверх  обратно

МБК "Николаев" впервые за 18 лет сыграет в полуфинале плей-офф

1.04.2018

Вже у першому раунді плей-оф 2018 сталася гучна сенсація - шоста команда сезону Суперліги Парі-Матч МБК Миколаїв вибила з боротьби діючого чемпіона і третю команду «регулярки» київський Будівельник. Сенсаційно розгромивши столичний клуб на виїзді, «корабели» підтвердили свою перевагу у неймовірно напруженому домашньому поєдинку.

Востаннє Миколаїв виходив у півфінал плей-оф національної першості ще у 2000 році. Тоді «корабели» стали авторами не такого гучного, але усе ж таки апсету. Миколаївці, які посіли у регулярному чемпіонаті п’яте місце (22 перемоги, 18 поразок) у двох матчах першого раунду вибили з боротьби четверту команду регулярки донецький Шахтар (23 перемог, 17 поразок). Що цікаво, у другому матчі серії, яка завершилась перемогою «корабелів» з рахунком 2:0, з 23 очками у активі найрезультативнішим гравцем матчу став діючий головний тренер команди Володимир Полях.

Що стосується Будівельника, то столичний клуб не зумів дістатися другого раунду плей-оф вперше за 10 років. У сезоні 2007/2008 найтитулованіший український клуб, вигравши 7 матчів з 22, посів 9 місце у регулярному чемпіонаті і не зумів продовжити боротьбу у «постсезоні».
 

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.