вверх  обратно

Определилось место проведения Финала четырех Кубка Украины

2.02.2018

2 лютого відбулося розширене засідання Директорату Чемпіонату України за участі Генерального секретаря ФБУ, керівника департаменту маркетингу, державного тренера та інших осіб, основним завданням якого було питання щодо визначення господарів проведення ігор жіночого та чоловічого Фіналів Чотирьох Кубка України з баскетболу сезону 2017/2018 рр.

Заявку на прийняття чоловічого Фіналу Чотирьох подали відразу три клуби.

Під час засідання були розглянуті відповідні заявки БК «Авантаж-Політехнік», БК «Дніпро», БК «Хімік» та жіночого БК «Київ-Баскет», який претендував на проведення жіночого Фіналу Чотирьох.

Після детального та всебічного вивчення та обговорення даного питання було прийнято рішення, що ігри Фіналу Чотирьох Кубка України з баскетболу сезону 2017/2018 рр. відбудуться для жіночих команд 3 та 4 березня у Києві (спорткомплекс «Меридіан»). Чоловічі команди зіграють 9 та 10 березня у Харкові, у палаці спорту  «Локомотив».

Звертаємо увагу, що при визначенні міста проведення не лише цього, а й інших подібних заходів з баскетболу, ФБУ керується основним принципом, який відповідає її меті, – підвищенню рівня розвитку та популяризації баскетболу у всіх регіонах України.

ФБУ вдячна вказаним клубам за проявлену ініціативу щодо організації проведення фінальної частини Кубка України.

9 березня

Дніпро – Авантаж-Політехнік (Харків)
БІПА-Одеса – Хімік (Южне)

Жінки

3 березня
Франківськ – Київ-Баскет
ІнтерХім (Одеса) – Динамо-НПУ (Київ)
 

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.