вверх  обратно

Матч звезд Суперлиги-2018: превью конкурсов

27.01.2018

Неймовірно яскрава подія відбудеться у суботу 27 сiчня у Миколаєві. Матч Зірок Суперліги Парі-Mатч у нестандартному форматі, нові і добре знайомі шанувальникам баскетболу конкурси, вперше участь беруть представниці жіночої Суперліги, повне телевізійне покриття і запрошені на шоу-зірки, усе це що очікує на глядачів і вболівальників найближчої суботи.

Цього разу команди було знову сформовано за регіональним принципом. З огляду на клуби, які грають у Суперлізі, цього роу вперше протистояння буде відбуватися за принципом «Північ» - «Південь». Відбір гравців відбувався у кілька етапів: голосування вболівальників і капітанів команд визначило стартові п’ятірки, тренери команд Суперліги сформували другі п’ятірки збірних, а організатори додали ще по 2 найяскравіших гравці з тих кого не обрали до обох колективів. Команду «Півночі» очолили Денис Журавльов, чий клуб є лідером чемпіонату, а також головний тренер чинних чемпіонів країни Володимир Коваль. Володимир Полях, тренер господарів святкового шоу МБК «Миколаїв» і Олег Юшкін асистент головного тренера збірної України на ЄвроБаскеті – 2017 і очільник одеської БІПА стали тренерський тандем тренерів «Півдня».

Матчу Зірок передуватиме також поєдинок зірок жіночої Суперліги у форматі 3х3, участь у ньому візьмуть баскетболістки які були призерками Чемпіонату світу, гравчинями або кандидатками до національних збірних з класичного баскетболу і баскетболу 3х3, молодіжної збірної України: Віта Горобець, Ганна Ольховик, Вікторія Касаткіна, Наталія Цюбик, Юлія Мусієнко, Ксенія Афанасьєва, Тетяа Юркевичус і Ольга Краєвська. Керуватимуть двома збірними головний тренер збірної України 3х3 Володимир Холопов та асистент головного тренера збірної України з класичного баскетболу Срджан Радуловіч.

До речі , цього року у матчі зірок буде абсолютно новий командний формат «Конкурсу Майстерності». Змагатимуться у ньому 4 команди, кожна з яких складається з представниці жіночої Суперліги, а також двох гравців Суперілги Парі-Матч один із яких легіонер інший український гравець , тобто кожна команда це справжнє сузір’я яскравих баскетболістів.

 Сузір’я Велика Ведмедиця: Вікторія Касаткіна БК «Рівне», Шахід Девіс «Черкаські Мавпи», Сергій Попов МБК «Миколаїв».

Сузір’я Мала Ведмедиця: Ольга Краєвська «КиївБаскет», Вук Йованович «Політехнік-Авантаж», Клим Артамонов «БІПА-ОДЕСА».

Сузір’я Овна: Юлія Мусієнко «ІнтерХім», Деррік Колтер «Хімік», Олександр Мішула «Дніпро» - усі гравці цієї команди народилися під знаком овна.

Сузір’я Центавра: Олена Бойко «Динамо», Генрі Дугат «Будівельник», Юрій Кондраков «Запоріжжя-ZOG».

На глядачів також чекає одразу 2 «Конкурси 3-очкових», як серед чоловіків, так і серед жінок. Якщо за перемогу будуть змагатися дві представниці прекрасної статі Віта Горобець і Ганна Ольховик, то у чоловіків у турнірі візьмуть участь представники усіх клубів Суперліги Парі-Матч: Павло Ревзін «Дніпро», Руслан Отверченко «Будівельник», Володимир Конєв «Черкаські Мавпи», Олексій Онуфрієв «Миколаїв», Олександр Тищенко «БІПА», Деррік Колтер «Хімік», Вук Йованович «Політехнік-Авантаж», Юрій Кондраков «Запоріжжя-ZOG».

І, зрештою, один із найбільш улюблених конкурсів «Конкурс данків», цього року потішить новими обличчями: неймовірного шоу ми чекаємо від: молодого і атлетичного Олександра Тарасенка «Політехнік-Авантаж», двох американських легіонерів Ефіанаї Танкслі «БІПА-ОДЕСА» та Шахіда Девіса “Черкаські Мавпи “, улюбленця миколаївської публіки Антона Давидюка «МБК Миколаїв» і, зрештою, Івана Ткаченка «Черкаські Мавпи», який минулого року не побоявся кинути гідний виклик одному з найкращих професійних данкерів світу Вадиму «Міллеру» Піддубченку.

Глядачів у СК Надія розважатимуть гурт «№ 482», шоу-мен Геннадій Попенко і спортивний промоутер Юрій Шаповалов. Також під час заходу буде проведено жеребкування Фіналів 4 Кубку України як серед чоловічих так і серед жіночих команд. Словом, усіх хто завітає до СК «Надія», подивиться трансляцію на телеканалі Хспорт і на сайті ФБУ чекає велика, феєрична баскетбольна субота, а ще ті хто завітали до Миколаєва зможуть придбати обмежену серію сувенірної продукції до Матчу Зірок - 2018! Початок дійства о 14:00.

Нагадаємо, Миколаїв стане лише другий містом, яке приймає Матс-Зірок Суперліги втретє. Раніше двічі такі баскетбольні шоу приймали лише Київ і Дніпро.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.