вверх  обратно

Айнарс Багатскис возвращается в Украину

25.01.2018

Відомий латвійський фахівець Айнарс Багатскіс цього тижня викладатиме у Києві на курсах підвищення кваліфікації для українських басктбольних тренерів.

По завершенню ЄвроБаскету, де однією із сенсацій чемпіонату стала очолювана Багатскісом збірна Латвії, він узяв паузу у тренерській практиці. За цей час він встиг з'їздити для обміну досвідом до Сербії та США, де побував на стажуванні у трьох клубах НБА. Тепер 26-29 січня поділиться своїми знаннями із українськими фахівцями, які проходять ліцензування категорії "Про".

Айнарс Багатскіс: "Звичайно, я буду радий приїхати до Києва, адже в Україні я провів 3 класних роки. Буду радий зустрічі зі своїми старими колегами, а надто молодими тренерами, які хочуть вивчати те, як працюють інші. Час буде стислий, але своє бачення баскетболу, я гадаю, донесу. З роками ми набуваємо досвіду, а мені довелоя пограти проти найкращих тренерів Європи. Я розповім, як саме я працюю, постараємося пройтися по моїх принципах захисту, розглянемо концепт нападу, спейсінг, таймінг, поговоримо про сучасні тенденції європейського баскетболу".

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.