вверх  обратно

Стали известны стартовые пятерки Матча звезд Суперлиги-2018

21.01.2018

27-го січня у Миколаєві відбудеться Матч зірок Суперліги. Так, Матч зірок 2018 пройде у форматі зустрічі збірної Півдня проти збірної Півночі. До збірної Півдня увійдуть гравці господара свята – МБК “Миколаїв”, а також “БІПА”, “ХІМІК” та “Запоріжжя”. Збірну Півночі укомплектують гравці з “Дніпра”, “Будівельника”, “Черкаських Мавп” та “Політехніка”.

Сьогодні стали відомі стартові п’ятірка зіркового вечора у Миколаєві.

Південь:

Клим Артамонов (БІПА-ОДЕСА), Олексій Щепкін (Запоріжжя-ZOG), Олексій Онуфрієв (МБК Миколаїв), Олександр Тищенко (БІПА-ОДЕСА), В’ячеслав Петров (Хімік).

Північ:

Генрі Дугат (Будівельник), Олександр Мішула (Дніпро), Володимир Конєв (Черкаські Мавпи), Станіслав Тимофеєнко (Дніпро), Михайло Анісімов (Будівельник).

    Нагадаємо, що, стартову п’ятірку обирали п’ятьма рівноправними голосами, це по чотири капітани від Півночі та Півдня, а також думка уболівальників.

У голосуванні уболівальникам було запропоновано проголосувати за гравців передньої та задньої ліній збірних. Відповідно до голосування залікові очки отримували по два гравці задньої лінії та три гравці передньої лінії Півдня і Півночі.

Переможці голосування, команда Південь:


Клим Артамонов (БІПА-ОДЕСА), Олексій Щепкін (Запоріжжя-ZOG), Олексій Онуфрієв (МБК Миколаїв), Максим Нікітін (Запоріжжя-ZOG), Олександр Кушніров (МБК Миколаїв).

Переможці голосування, команда Північ:


Ігор Бояркін (Черкаські Мавпи), Олександр Мішула (Дніпро), Олександр Кобець (Черкаські Мавпи), Дмитро Глєбов (Дніпро), Станіслав Тимофеєнко (Дніпро).

Однак, цього сезону голосування є лише одним із п’яти рівноправних голосів у виборі стартової п’ятірки Матчу зірок. Не менш важливою є думки капітанів команд.

Згідно загальної системи голосів у стартовій п’ятірці збірної Півночі вийдуть:

Генрі Дугат (3 голоси), Олександр Мішула (4), Володимир Конєв (2), Станіслав Тимофеєнко (4), Михайло Анісімов (3).

Відзначимо, що у разі рівної кількості очок перевага надається гравцю клубу, який ще не представлений у стартовій п’ятірці.

Згідно загальної системи голосів у стартовій п’ятірці збірної Південь вийдуть:

Клим Артамонов (4 голоси), Олексій Щепкін (4), Олексій Онуфрієв (3), Олександр Тищенко (3), В’ячеслав Петров (2).

Відзначимо, що у разі рівної кількості очок перевага надається гравцю клубу, який ще не представлений у стартовій п’ятірці.

Сьогодні другу п’ятірку на Матч зірок назвуть тренери клубів Суперліги. Ще два гравці завтра визначать організатори.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.