вверх  обратно

ФБУ наказала судей матча Высшей лиги

28.12.2017

Директорат чемпіонату України ФБУ розглянув інциденти, які трапилися під час проведення змагань останнім часом та затвердив дисциплінарні санкції за результатами розгляду.

Зокрема відсторонено від суддівства чемпіонату України на два тижні, 10 по 24 січня 2018 року,  старшого суддю Владислава Ісаченка, секретаря Наталію Чучу, комісара Сергія Ломана. Крім того, останнього оштрафовано на 400 грн.

У матчі Вищої ліги 17 грудня Харківські Соколи – Маріуполь Ісаченко справедливо покарав гравця харків’ян Олександра Коров’якова. Однак серетар Чуча не записала в протоколі дискваліфікуючий фол, комісар Ломан не проконтролював запис у протоколі, а Ісаченко не перевірив. Також за дискваліфікуючий фол було виконано один штрафний замість двох.
 
Також було розглянуто протест на результат фіналу серед жіночих команд на одеському етапі Lavina Суперліга 3х3 Івано-Франківська обл – Київ-Баскет. Протест визнано необгрунтованим та відхилено. Результат затверджено – 21:18 ОТ на користь столичної команди.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.