вверх  обратно

Генри Дугат установил рекорд Суперлиги Пари-Матч

9.12.2017

Американський захисник “Будівельника” – Генрі Дугат повторив рекорд результативності сезона у Суперлізі Парі-Матч. Сьогодні лідер киян став головним героєм у вольовій перемозі “Будівельника” в Черкасах. У драматичному матчі американець здобув 29 очок, 5 підбирань та 4 передачі. Тим самим Генрі повторив досягнення Бо Брнса з “Політехніка”, який теж у матчі проти “Черкаських Мавп” здобув 29 очок.

Окрім свого, здобутку Дугат став справжнім героєм клатчу гри. У це важко повірити, але усі 20 останніх очок “Будівельника” у поєдинку здобув американець! Включаючи і вирішальну атаку у поєдинку, під завісу четвертого періоду, яка і перевела гру в овертайм.

Матч “Черкаських Мавп” і “Будівельника” завершився в овертаймі з рахунком 83:89. Цікаво, що після того як рахунок став 73:69 у складі киян забивав лише Генрі Дугад.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.