вверх  обратно

"Запорожье-ZOG" потерял из-за травмы лидера, отчислил одного игрока и арендовал разыгрывающего у "Днепра"

7.11.2017

Валерій Плеханов, головний тренер БК «Запоріжжя-ZOG», дав коментар перед матчами з «Черкаськими Мавпами» і «Будівельником», в якому розказав про кадрову ситуацію команди:

- Готуємось до ігор з «Черкаськими Мавпами» та «Будівельником», водночас коригуючи склад. По-перше, зазнав травми й знову вибув на невизначений термін Павло Буренко. По-друге, ми розірвали контракт з Максимом Лук’яновим. Проблему першого номера розраховуємо закрити за рахунок запрошення із «Дніпра» на орендних засадах Ернесто Ткачука. Очікуємо, що з приходом цього чистого плеймейкера підвищиться рівень організації гри в нападі. Тож намагатимемося, щоб він як найшвидше вписався до складу. Щодо завдань на чергові виїзні матчі, скажу так: статус аутсайдера змушує нас максимально викладатися в кожній грі. Ми не маємо у розпорядженні легіонерів, тому дамо можливість сповна проявити себе нашій молоді. Як кажуть, окрім власних ланцюгів, нам нема що втрачати.

Источник: bczp.com.ua

Добавил: aks700
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.