вверх  обратно

"Будивельник" подписал Макса Конате

1.10.2017

 Київський “Будівельник” знайшов заміну Ігорю Чумакову, який через травму коліна змушений пропустити пів року. Склад чемпіона України посилить потужний форвард – Макс Конате.

У минулому сезоні Конате став найрезультативнішим гравцем Суперліги Пирі-Матч під час регулярного чемпіонату та кращим ребаундером регулярки. Виступаючи за “Запоріжжя”, бігмен здобував 18.7 очок та виконував 9.1 підбирання. Завершував сезон Конате в естонському “Тарту-Рок” де у Балтійській лізі мав 7.8 очок та 6.7 підбирань у середньому за матч.

Це літом Конате провів у таборі національної збірної України, однак у список 12-ти гравців, які поїхали на чемпіонат Європи не потрапив. Очікується, що дебют Макса за “Будівельник” відбудеться уже 5-го жовтня, коли столичні зіграють на виїзді проти “Запоріжжя”.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.