вверх  обратно

Владимир Коваль: "Подготовка к сезону не была идеальной"

22.09.2017

Головний тренер БК Будівельник Володимир Коваль прокоментував результат протистояння косівського Сігала і білоруського Цмокі у першому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів. Переможець цієї пари, мінський Цмокі, двічі здолав опонентів (57:50 у гостях, 89:74 вдома) і у другому раунді кваліфікації зіграє з Будівельником. Перший матч команди зіграють 24 вересня у Мінську, матч-відповідь відбудеться у вівторок, 26 вересня, у київському Палаці Спорту о 19:00.

- Звичайно, ми задоволені, що проведемо матч кваліфікації Ліги Чемпіонів вдома, за рідних трибун (у разі проходу Сігала домашній матч з косоварами довелося б грати у Литві – ред.). Підтримка глядачів завжди сприяє досягненню переможного результату. Ми дуже сподіваємося, що 26 вересня вболівальники прийдуть на матч з Цмокі. Нам потрібна їхня підтримка. Звісно, нам треба добре підготуватися до ігор з мінчанами. Ми маємо інформацію по цій команді, ми готові і зараз вкладатимемо інформацію гравцям. Нічого нового не скажу – усе залежатиме від того, як ми агресивно, як жорстко зіграємо у захисті і напалі. Наскільки ми довірятимемо одне одному, як пересуватимемо м’яч на паркеті. Тут нічого нового не скажу.

- Те що Цмокі виграли обидва матчі у доволі сильних балкарців свідчить про їхню міць?
- Команда гарна, досвічена. Має легіонерів, гравців збірної Білорусі. Є гарний задній гравець, серб (Адамовіч – ред.). Він добре бачить майданчик, відчуває гру, має гарні якості плеймейкера. Агресивні два американці грають, які можуть взяти на себе гру и вирішальні моменти. Є гарний снайпер, швед. Команда дуже гарна, нам з ними буде непросто. Але я впевнений, що кожний з нас зробить усе можливе, щоб подолати цей бар’єр і вийти до наступного раунду Ліги чемпіонів.

- У вас теж гравці вміють вправлятися з м’ячем.
- Я сподіваюся, у цьому плані у нас усе гаразд (посміхається - ред.). Нам треба налагодити певні елементи нашої гри. Скорегувати напад і захист конкретно під команду Мінська.

- Взагалі, як проходить підготовка до сезону?
- Не скажу, що вона була ідеальною. Були і травми, не завжди повним складом готувалися. Два передсезонні турніри у Миколаєві та Дніпрі показали, що ми ще не до кінця готові. Але у нас було 10 днів для роботи над помилками. Впевнений, що ми провели їх з користю, виконали чималий обсяг роботи і сподіваюся наша гра буде іншою.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.