вверх  обратно

В Запорожье возродили легендарную "Казачку"

22.09.2017

Після того як легендарна команда Козачка-ЗаЛК припинила своє існування, вісім років місто не мало жіночого колективу з цього виду спорту. За ініціативи обласної федерації баскетбольні традиції вдалося відродити, інформує телеканал TV5.

Цього року команда з оновленою назвою Козачка-КПУ знову побореться за медалі чемпіонату України в Вищій лізі.

Увечері в Козачки-КПУ за розкладом двогодинне тренування. До старту у Вищій лізі готуються в залі Класичного приватного університету. Основу команди складають місцеві молоді баскетболістки. Ділиться своїм досвідом у колективі й колишній гравець Козачки Світлана Бєлінська. Готує ж дівчат лідер славетної команди – Олена Жержерунова.

Тренуються баскетболістки щодня, вихідний – лише в неділю. Напередодні старту у Вищій лізі дівчата планують провести товариську зустріч із хлопцями 12-ої дитячо-юнацької спортивної школи. Команда існує всього місяць, тому перед своїми підопічними тренери поки що не ставлять найвищої мети.

У тренерському штабі також і Андрій Жержерунов. Раніше він працював із дитячими командами, а тепер покликаний допомогти створити боєздатний жіночий колектив, який має закріпитися в чемпіонаті України. Самовіддачею молодих гравців Козачки-КПУ задоволений.

Жіноча команда БК Рівне зіграла спаринги в Білорусі

Вища ліга чемпіонату України стартує в жовтні. Запорізька Козачка-КПУ планує підсилитися до початку чемпіонату.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.