вверх  обратно

Женская Суперлига. Победа "Будивельника" в столичном дерби и результаты 15 января

15.01.2022

Команди жіночої Суперліги зіграли 15 січня матчі регулярного чемпіонату.

Головний поєдинок дня відбувся в столиці, де в місцевому дербі зійшлися Київ-Баскет та Будівельник.

Суперники вже двічі зустрічалися поточного сезону і двічі перемагав Будівельник.

Цього разу в команді Володимира Холопова не було досвідченої Ганни Ольховик, яка завершила професіональні виступи. Натомість з’явилася американка Ліанна Одом з досвідом гри в жіночій НБА. У підсумку вона з 14-ма очками та сімома підбираннями стала другою за результативністю в команді. У здобутку Ієшиї Смолл виявилося 21 очко та шість підбирань.

Однак цього виявилося замало. Легіонерки Будівельника зіграли ще потужніше. У Келлі Кейн 25 очок та 17 підбирань. Крістен Споляр набрала 22 очка, а у Арелли Гуірантес 20 очок, 11 підбирань та 7 передач.

У підсумку Будівельник втретє в сезоні переміг Київ-Баскет та зрівнявся з ним за відсотком перемог.

Інтерхім потужно відіграв вдома другу половину матчу проти столичного Динамо, поступаючись у 17 очок після першої. У одеситок блискуче дебютувала американка Ві Янг – 27 очок, 6 підбирань. У Ольги Алексейчик 27 очок.

Гостей з Києва не врятувала результативність Акіли Бітел – 35 очок (четвертий результат сезону) та 14 підбирань, і Кеондрії Келловей – 27 очок, 6 підбирань. Динамівки знову на восьмій сходинці турнірної таблиці.

Франківськ переміг вдома Рівне. Гості стримували господарів лише в першій малорезультативній чверті. Надалі господарі захопили перевагу. Найкращою в матчі стала франківчанка Христина Філевич – 23 очка, 9 підбирань.

ЖІНОЧА СУПЕРЛІГА
Регулярний чемпіонат

15 січня

Франківськ-Прикарпаття – Рівне-ОШВСМ – 71:57
Статистика  матчу

Інтерхім-СДЮСШОР імені Литвака – Збірна Києва-Динамо-НПУ – 84:78
Статистика матчу

Київ-Баскет – Будівельник-НУФВСУ – 73:87
Статистика матчу

Источник: ФБУ

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.