вверх  обратно

Евгений Мурзин остался главным тренером сборной Украины

20.09.2017

20 вересня Президія ФБУ пролонгувала повноваження Євгенга Мурзіна на посаді головного тренера національної чоловічої збірної України.

Члени Президії одноголосним «За» визнали його роботу задовільною і видали мандат довіри цьому фахівцеві на наступний відбірний цикл – до чемпіонату світу 2018 року. Нагадаємо, збірна України, очолювана Євгеном Мурзіним, у фінальній частині чемпіонату Європи вийшла з групи, але в 1/8 фіналу поступилася майбутнім тріумфаторам – збірній Словенії.
Склад тренерського штабу національної чоловічої збірної України буде затверджено на засіданні Тренерської комісії ФБУ пізніше.

Євген Мурзін поінформував членів Президії – у відборі на чемпіонат світу збірна України націлюватиметься на максимальний результат. Відбірний турнір на чемпіонат світу збірна України розпочне виїзним матчем зі збірною Швеції 23 листопада. Також у групі з українцями зіграють Туреччина і Латвія.

Крiм того президія ФБУ затвердила головних тренерів чоловічих та жiночих юнацьких збірних України.

Так, виступ жiночих: збірної України U-20 (головний тренер Олена Огороднікова, 9 місце у Дивізіоні В) було визнано незадовільним. Виступ збірної України U-18 (головний тренер Олександр Петренко, 14 місце у Дивізіоні В) було визнано незадовільним. Виступ збірної України U-16 (головний тренер Валерій Жартун, 4 місце у Дивізіоні В) було визнано задовільним.

Молодіжну збірну України U-20 очолила Інна Кочубей.
Юніорську збірну України U-18 очолила Олена Федченко.
Кадетську збірну України U-16 продовжить очолювати Валерій Жартун.
Кадетську збірну України U-15 очолила Ірина Нагорна.

Так, виступ чоловічих: збірної України U-20 (головний тренер Максим Міхельсон, 10 місце у Дивізіоні А) було визнано задовільним. Виступ збірної України U-18 (головний тренер Олександр Ворона, 12 місце у Дивізіоні А) було визнано задовільним. Виступ збірної України U-16 (головний тренер Ігор Харченко, 5 місце у Дивізіоні В) було визнано задовільним.

Молодіжну збірну України U-20 очолив Вадим Пудзирей.
Юніорську збірну України U-18 очолив Володимир Коваль.
Кадетську збірну України U-16 очолив Віталій Черній.
Кадетську збірну України U-15 очолив Ігор Харченко.

Також президія ФБУ затвердила головних тренерів збірних України з баскетболу 3х3:

Чоловічу збірну України продовжить очолювати Олег Юшкін.
Юнацьку чоловічу збірну України U-18 продовжить очолювати Володимир Журжій.
Жіночу збірну України очолив Володимир Холопов.
Юнацьку жіночу збірну України U-18 очолив Дмитро Неволін.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.