вверх  обратно

Александр Месяц : "Главное - не портить игру команды"

19.09.2017

Останнім на сьогодні придбанням Будівельника став тепер вже екс-гравець Дніпра Олександр Місяць. Новачок чемпіона України розповів про свої перші враження у новому клубі

- У Києві вже третій день. Тренуюся. Ну а як влитися у колектив? Ми одне одного добре знаємо, тут проблем нема. А щодо ігрових моментів спочатку було непросто – у Будівельника дещо інша тактика захисту, та й у нападі є свої особливості. Та, зрештою, проблем жодних не залишиться. Бо мова баскетболу універсальна.

- Хіба тобі не були відомі особливості гри Будівельника, коли ти грав проти нього у минулому чемпіонаті?

- Звичайно, коли готуєшся до гри, завжди розбираєш суперника. Багато знаємо один про одного і про своїх суперників. До того ж, я з тренером (Володимиром Ковалем – ред.) ще з дубля (Дніпра – ред.) знайомий. Знаю його баскетбол, чого він хоче від гравців. У цьому плані мені легше.

- Як витримати конкуренцію?

- Головне, не псувати гру. Звісно, закидати і захищатися. Усього треба потроху.

- Хто є основними конкурентами на твоїй позиції?

- Паша Крутоус, Віталій Вінтоняк, Артур Дроздов… Я більше до третьої позиції схиляюся. Конкуренція дуже велика. У цьому плані буде непросто.

- Баскетбольний марафон тривалий, знайдеться місце на паркеті і для тебе.

- Звісно, знайдеться. Не дарма ж мене брали.

- Зараз попереду матчі Ліги чемпіонів. Чого очікуєш від цих ігор?

- Досвіду таких ігор ще не мав. Навіть не знаю, чого й очікувати. Знаю, за кордоном зовсім інший рівень баскетболу. Там грати набагато складніше. Подивимося. Буде складно.

- Найближчий суперник – переможець пари Пріштіна - Цмокі. З ким тобі сильніше хочеться зіграти?

- Думаю, зручніше для команди буде Цмокі. Хоча і вони ще можуть підписати гравців, посилитися. По-різному може скластися. Знаю, у Косово 8 чи 9 легіонерів. Мені байдуже, з ким грати – будемо боротися.

- Побутові проблеми вирішив після переїзду до Києва, чи ще валізи не розпаковував?

- Ще поки мешкаю у готелі. Складно тут знайти квартиру. Сьогодні поїду дивитися варіанти.

- В усякому разі хлопці підбадьорюють?

- Так, я ж кажу – усі один одного знають ще з молодіжних збірних, у дублях грали разом. Та й по ходу сезону перетинаємося постійно.Все буде гаразд.

- Хай там як, а Будівельник – крок вперед у кар’єрі?

- У будь-якому разі. Будівельник – найтитулованіший клуб України і потрапити до нього велика честь!


Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.