вверх  обратно

В Киеве состоялась встреча президента ФБУ со спонсором БК "Запорожье"

15.09.2017

у Києві, за ініціативи президента Федерації баскетболу України Михайла Бродського, відбулася його зустріч з власником запорізької паливної компанії «Запоріжоілгруп» - Олегом Серовським. На цій зустрічі Михайло Бродський від імені Федерації баскетболу України та від себе особисто подякував компанії ZOG в особі її власника Олега Серовського за багаторічну допомогу в збереженні запорізького баскетболу.

Михайло Юрійович у своїй промові наголосив на тому, що баскетбольна родина – це не лише гравці, тренери, функціонери. У це поняття насампед потрібно включити наших партнерів. Президент Федерації баскетболу України ще раз підкреслив, що без компанії ZOG і особисто її власника запорізький баскетбол не мав би розвитку і в пообіцяв надалі надавати всіляку підтримку компанії «Запоріжоілгруп» в її розвитку.

Під кінець зустрічі Михайло Бродський пообіцяв найближчим часом відвідати з офіційним візитом Запорізьку область для вручення  грамоти-подяки Олегу Серовському та паливній компанії ZOG  від Федерації баскетболу України.

У свою чергу, Олег Володимирович Серовський підтвердив надання повноцінної допомоги всьому запорізькому баскетболу і надалі.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.