вверх  обратно

"Чайку-ДЮСШ-Бердянск" профинансируют из городского бюджета

16.08.2017

Участь баскетбольного клубу “Чайка-ДЮСШ-Бердянськ” в чемпіонаті Україні з баскетболу буде профінансовано з міського бюджету. Відповідний проект рішення виноситься на розгляд чергової сесії міської ради.

Загальний обсяг фінансування становить 401 тисячу гривень. За ці кошти планується придбання спортивного одягу, харчування, компенсація видатків на відрядження, страхування гравців. Кошти виділяються на чемпіонат України з баскетболу дивізіону А суперліги 2017-2018 років.

Крім того, на черговій сесії планується виділити додатково 95 тисяч гривень на виплату премій бердянським спортсменам. Нагадаємо, в Бердянську функціонує програма, згідно якої видатні спортсмени отримують щомісячну премію з міського бюджету в розмірі 1000 гривень. За інформацією заступника мера Юлії Дойнової — грошову премію отримують 19 чоловік.

Источник: brd24.com

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.