вверх  обратно

Малашенко продолжит карьеру в Бельгии, Яцковец в Словакии, а Кондусь в Польше

10.08.2017

Олеся Малашенко підписала контракт з діючим чемпіоном королівства – «Касторс Брейн». Три останніх сезони основний форвард збірної України Олеся Малашенко провела в Туреччині, де грала за «Мерсін».

Після закінчення сезону 26-річний форвард потрапила в сферу інтересів «Касторс Брейн».  Спочатку бельгійський клуб планував підписати американку Джаду Пейн, проте в останньої виникли проблеми зі здоров’ям, а її місце зайняла наша співвітчизниця.
Минулого сезону новий клуб Малашенко виграв абсолютно усі матчі і цього року буде змагатися в Євролізі.

Також варто зазначити, що для українки це не перший візит до Бельгії, адже 10 років тому Олеся Малашенко провела сезон в ще одному бельгійському клубі  - «Дексія», разом з яким виграла національну першість.

Колишня гравчиня столичного «Авангарду» та збірної України U-20 Вікторія Кондусь проведе наступний сезон в Польщі, де захищатиме кольори баскетбольного клубу «Mkk Siedlce» з міста Седльце.

Минулий сезон новий клуб Вікторії завершив на 10 місці чемпіонату, маючи в активі 4 перемоги та 18 поразок.
Також в новому клубі Кондусь виступає ще одна українка, гравець збірної України 3х3 – Оксана Молова. Тренує польський клуб тесть Оксани – Теодор Молов.

Партнер ж по команді Вікторії та найрезультативніша гравчиня минулого Євробаскету U-20 серед жінок Ольга Яцковець проведе наступний сезон в Словаччині, де виступатиме за Ружамберок з одноіменного міста.

Новий клуб Ольги закінчив минулий сезон у словацькій «Екстралізі» на третьому місці і вже цієї осені буде змагатися в Єврокубку.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.