вверх  обратно

Иссуф Санон: "Хочу уже в следующем сезоне сыграть в Суперлиге"

8.08.2017

Найефективнішим гравцем збірної України U-18 на чемпіонаті Європи став Іссуф Санон. Очки, підбирання, передачі – за цими показниками він зіграв найпотужніше серед усіх членів команди. Хай там як, а командний успіх Санон ставить вище за персональні досягнення.

- На своєму рівні я виступив досить добре. Це був для мене перший чемпіонат Європи, я прагнув показати усе, на що був здатний. Певним чином мені це вдалося, але команді цього не вистачило, бо ми не змогли увійти до вісімки найсильніших команд Європи.

- Але тим не менш нав’язали боротьбу і Іспанцям, і туркам…
- Так, ми грали з топ-командами. Вважаю, ми грали з ними на дуже-дуже гарному рівні і ні в чому не поступалися їм, але в кінцівці нам не вистачало концентрації і ми поступалися.

- Як ти прийшов у баскетбол?
- Мій брат раніше грав у баскетбол, я потягнувся за ним, почав тренуватися і ось тепер бачите – граю у збірній України.

- Чим він тебе захопив?
- Мені подобається те, що тут багато взаємодій, треба бути рішучим, можна проявити себе. Гра увесь час тримає тебе у тонусі.

- Чого нам бракує для більш успішного виступу у Дивізіоні А?
- У нас дуже гарна команда. Хлопці згуртовані, але концентрації бракує, і це йде від гри до гри. Треба виправляти цей недолік, зосереджуватися на подіях гри, тренуватися більше.

- Сам яку мету ставиш у професійній кар’єрі?
- Звичайно, хотілося б грати в НБА або ж хоча б десь за кордоном. Але найближча мета – пробитися наступного року до збірної U-20 наступного року.

- Тобто ще пограєш в Україні, які бачиш тут перспективи?
- В Україні є Суперліга, є вища ліги. Цього року я грав у вищій лізі, але сподіваюся, у наступному сезоні гратиму у Суперлізі.

- І це Дніпро. Були розмови з тренером?
- Я знаю, що перебуваю на олівці у тренера. Щоб прискорити процес вибору на свою користь, треба грати так само потужно, як на чемпіонаті Європи.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.