вверх  обратно

Виталий Степановский: "В Матче звезд подготовим пару сюрпризов"

9.03.2017

Після п’ятирічної відсутності Матч зірок повернувся до українського баскетбольного календаря. Вже 12 березня у Дніпрі найкращі  гравці Суперліги Парі-Матч, розподілені на дві збірні, зіграють між собою. Свого часу на батьківщині баскетболу, в Америці, зметикували – інтерес до гри формують зірки, а якщо вони зібрані у команди, що боротимуться між собою, цей матч обговорюватимуть, згадуватимуть і любов до баскетболу прокинеться у нових серцях. 12 березня збірною Північного Сходу керуватиме Володимир Коваль. Йому протистоятиме збірна Південного Заходу Віталія Степановського, який не виключив сюрпризів під час матчу.

- Дуже важливо, що традиція проведення "Матчу зірок" поновилася. В першу чергу завдяки такому матчу зростає популярність баскетболу. І, знаєте, дуже приємно має бути самим його учасникам, коли люди збираються у неформальній обстановці, без тиску, без напрруження – провести сам матч, взяти участь у конкурсах, поспілкуватися, На мій погляд, це дуже класно, що Матч Зірок повертається і фактично він знову вмонтований в український баскетбол.

- Ви очолюватимете збірну Південного Заходу. Наскільки робота на цьому матчі відрізняється від вашої буденної праці?

- Ну, ви знаєте, це ж більше шоу. Яка робота? У цій грі головне, щоб виконавці отримували задоволення.

- Але ж тайм-аути теж братимете?

- Безумовно. У першу чергу будемо намагатися пограти для глядачів, щоб вийшло гарне шоу, щоб гравці продемонстрували свої найкращі якості, які у них є. І найголовніше – щоб цей матч сподобався глядачам, прихильникам баскетболу.

- Ті гравці, що грають під вашою орудою у клубі, вам знайомі, як з іншими в окремо взятому матчі порозумітися?

- По-перше, усіх гравців, які увійшли до збірної Південного Заходу, я бачив у матчах Суперліги Парі Матч, з багатьма працював. Безумовно, буде тренування перед матчем і ми там обговоримо якісь короткі взаємодії. Щоб було цікаво дивитися на гру нашої збірної. Можливо пару сюрпризів зробимо. Одного тренування, на мою думку, буде достатньо. Усі хлопці – досвічені гравці, знають головні принципи побудови гри, ще й шоу-менами зможуть себе дещо відчути.

- Елемент спортивної боротьби матиме місце у матчі, чи шоу – понад усе!

- (посміхається – ред.) Знаєте, як кажуть, шоу – це завжди чудово, але якщо ти вже вийшов грати, треба намагатися виграти.

- При цьому нервувати не доведеться, навіть якщо раптом події підуть на за вашим сценарієм.

- Дуже добре, що цей матч повернувся у календар баскетбольних подій. Усі зберуться у невимушеній обстановці, де на першому плані буде шоу. Щоб було цікаво вболівальникам, глядачам, тим людям, хто дивитиметься Матч Зірок по ТБ. Тиску результату не відчуватиму.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.