вверх  обратно

ФБУ наказала судей и игроков матча МБК "Николаев" - "Запорожье-ZOG"

1.02.2017

Директорат Чемпіонату України розглянув резонансні моменти в поєдинку регулярного чемпіонату Суперліги Парі-Матч "Миколаїв" - "Запоріжжя-ZOG" 28 січня.

Так, поведінку гравця господарів Дениса Іванова визнано кричущою, брутальною, неспортивною та недостойною.

Керуючись ст.ст. 1, 3, 45, 46, 50  "Правил проведення XХVІ Чемпіонату та Кубку України з баскетболу серед чоловічих команд сезону 2016/2017", Директорат Чемпіонату України застосував до порушника санкцію в вигляді сплати грошового внеску в розмірі 5 000 грн.

У випадку несплати внеску Іванов не буде допущений до поєдинку FreezeOil Кубка України "Хімік" - "Миколаїв" 5 лютого та до наступних поєдинків Суперліги Парі-Матч до фактичної сплати.

Також застосовано санкції до суддівської бригади матчу "Миколаїв" - "Запоріжжя-ZOG".

Суддів гри Защука Сергія (старший суддя), Пед’єва Володимира та Бабика Андрія за неякісне суддівство з великою кількістю помилок (14), невірну трактовку деяких ключових моментів кінцівки гри відсторонено від суддівства ігор Чемпіонату та Кубка України на період з 01 по 28 лютого 2017 р. включно. Комісара цієї гри Соболєва Юрія за необ’єктивну характеристику роботи суддів у "Звіті комісара" відсторонено від суддівства ігор Чемпіонату та Кубку України на період з 01 по 14 лютого 2017 р. включно.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.