вверх  обратно

Результаты матчей с участием украинцев за рубежом

12.12.2016

Центровий збірної України В'ячеслав Кравцов допоміг "Валенсії" здобути восьму перемогу в регулярному чемпіонаті Іспанії. У виїзному поєдинку проти "Унікахи" українець, вийшовши в старті, відіграв 23 хвилини, набрав 10 очок (4/6 двоочкових, 2/2 штрафних), зробив 8 підбирань (2 в атаці) при 4 фолах. Після 11 матчів "регулярки" в Лізі ACB "Валенсія" займає 3 місце, маючи в активі 8 перемог.

"Обрадойро" українського центрового Артема Пустового 12 тур чемпіонату Іспанії пропускав.

Ще один український бігмен Ігор Зайцев, який на минулому тижні підписав контракт з іспанською "Манресою", в матчі проти "Фуенлабради" в заявку своєї нової команди не потрапив.

Олександр Липовий, який виступає в складі грецької "Трікали", не допоміг своїй команді перемогти "Короівос" у виїзному поєдинку. Команда українця поступилася з рахунком 76:87, а сам Липовий за 20 хвилин на паркеті записав в актив 9 очок (1/1 двоочкових, 2/4 триочкових), 3 підбирання та 2 передачі при 2 втратах і 4 фолах. Після 10 турів регулярного чемпіонату "Трікала" займає останнє 14 місце в турнирній таблиці, маючи в активі лише 2 пеермоги.

Український свінгмен французького "Монако" Сергій Гладир в виїздом поєдинку проти "Діжона" відіграв 21 хвилину. Команда українця виграла з рахунком 84:58, а українець за відведений ігровий час відзначився 6 очками (2/4 триочкових), 3 підбираннями, 2 перехопленнями та 2 передачами при 3 втратах і 1 фолi.

Італійський "Авелліно" капітана збірної України Кирила Фесенко свій матч 11 туру італійської "регулярки" проведе сьогодні, 12 грудня.

"Єнісей" розігруючого збірної України Дениса Лукашова минулого тижня також не виступав і свій матч в Єдиній лізі ВТБ проведе 18 грудня проти "Цмоки-Мінська".

Пропускав тур чемпіонату Болгарії і "Лукойл Академік", лідером якого є форвард збірної України Максим Корнієнко.

Також за минулі сім днів не грав в польському чемпіонаті "Туров", у складі якого виступає український форвард Денис Яковлєв.

Результативний поєдинок за "Клуж" провів форвард Максим Пустозвонов. У домашньому поєдинку проти "Тімішоари" (98:81) українець відіграв 25 хвилин, набрав 19 очок (6/8 двуочкових, 2/3 триочкових, 1/1 штрафних), зібрав 4 підбирання (2 в атаці) при 1 втраті і 2 фолах. "Клуж" після 11 матчів у регулярному чемпіонаті лідирує в турнирній таблиці, вигравши 10 з них.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.