вверх  обратно

Клуб Суперлиги Пари-Матч просит помощи у своих поклонников

6.12.2016

Луцький "Волиньбаскет" звернувся до своїх уболівальників з проханням про допомогу. Раніше клуб повідомляв про скрутне фінансове становище, яке загрожує достроковим припиненням боротьби в Суперлізі Парі-Матч.

З метою збереження участі БК "Волиньбаскет" у Суперлізі Парі-Матч в сезоні-2016/17 створено благодійний фонд, який також опікуватиметься підтримкою всього волинського баскетболу.
У зв’язку з цим клуб  просить небайдужих надати посильну благодійну фінансову допомогу для необхідного дофінансування участі команди "Волиньбаскет" у Суперлізі Парі-Матч сезону-2016/17, а також для збереження існуючої інфраструктури клубу та примноження результатів та успіхів  волинян у сфері баскетболу.

Своєю чергою,  клуб "Волиньбаскет" зобов?язується усіма можливими засобами пропагувати діяльність своїх спонсорів та партнерів, брати участь у популяризації їх товарів та послуг, наголошувати на їх активній участі в усіх справах клубу або окремих спортсменів.

Клуб є неприбутковою громадською організацією і всі залучені ресурси йдуть виключно на підтримку дорослої та юнацьких команд та розвиток баскетболу на Волині.

У клубі сподіваються, що небайдужі прихильники допоможуть "Волиньбаскету" гідно представити Волинь на спортивних майданчиках України.

Платіжні реквізити БО "Благодійний фонд підтримки волинського баскетболу "Волиньбаскет":
р/р 26009055520002
в ПАТ КБ "Приватбанк"
МФО 303440
ЄДРПОУ 40745668

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.