вверх  обратно

ФБУ оштрафовала "БИПу" из-за болельщиков и дисквалифицировала баскетболистку "Полтавы" за драку

29.11.2016

Директорат Чемпіонату повідомляє про те, що за підсумками минулого тижня необхідно виділити кілька неспортивних ситуацій, за які на баскетбольні клуби накладено дисциплінарні санкції згідно з "Правилами проведення 26-го Чемпіонату України".

1. У другій чверті гри 20 листопада між командами Суперліги Парі-Матч між командами "Миколаїв" - "БІПА" вболівальники команди "БІПА" ображали суддів і заважали проведенню гри, за що БК "БІПА" оштрафований.

2. Під час другої чверті гри 26 листопада між жіночими командами Вищої ліги "Чайка" - "Полтава" в м Бердянську гравець команди "Полтава" Лариса Ябурова кілька разів ударила гравця-суперника руками і ногами. За кричуще агресивну неспортивну поведінку Ябурова Л. оштрафована і дискваліфікована на п'ять ігор.

3. На початку гри 27 листопада між чоловічими командами Вищої ліги "КДПУ-Кривбас-2" - "Золотий вік" в м Кривий Ріг головний тренер "КДПУ-Кривбас-2" Олександр Порохненко вибіг на майданчик з нецензурною лайкою на адресу суддів гри. Тренер покараний дискваліфікуючим фолом і оштрафований.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.