вверх  обратно

Валерий Плеханов: "Нашли "противоядие" только к двум американцам "Будивельника"

30.09.2016

Напередодні старту нового сезону в Суперлізі Парі-Матч бронзовий призер минулорічного чемпіонату "Кривбас" провів прес-конференцію.

На питання щодо підготовки команди до стартового матчу відповів головний тренер команди Плеханов Валерій: "Ми набрали нових хлопців. Працювали дуже плідно. Я задоволений їхнім фізичним станом. У серпні займалися фізичною підготовкою. На початку вересня почали проводити контрольні ігри. На жаль, через вірус, який підхопила вся команда, були змушені скасувати домашній турнір. Але ми знаємо свої недоліки і працюємо над ними".

Про свій першого суперника, столичний "Будівельник", тренер сказав: "Ми зустрічалися з цим клубом два рази в товариських іграх, але вони грали половинним складом. До наступної гри готувалися серйозно. Переглянули всі відео з їхніми іграми, розібрали всі комбінації. Ми зробили все, щоб протистояти цій команді. Але головна проблема полягає в тому, що ми не знаємо третього американця. Двох бачили і знайшли "протиотруту".

Основне завдання клубу цього року - потрапити в плей-оф на нормальному місці. Всі помилки минулого сезону хлопці врахували, вони болісно пережили поразку минулого року в півфіналі. Тому клуб сподівається повторити успіх минулого сезону і грати на перемогу в кожній грі. Тренер звернув увагу, що в цьому році грають дуже сильні суперники з агресивним стилем гри. І старт сезону - важкий: чотири перших гри з прямими конкурентами з Києва, Черкас, Южного, Одеси.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.