вверх  обратно

Компания FreezeOil Fund стала титульным спонсором Кубка Украины

16.09.2016

Нідерландська компанія FreezeOil Fund стала титульним спонсором Кубка України сезону-2016/17. Про це було оголошено на прес-конфереції в Києві. Відтак офіційна назва турніру – FreezeOil Кубок   України.

"Баскетбол – гра активних людей. Тому ми і погодилися на співпрацю з ФБУ. Наша компанія підтримує баскетбол у багатьох країнах Європи. У Амстердамі в нас цікавий проект з підтримки місцевої команди, за яку грають виключно свої гравці – без іноземних легіонерів.
Україна зараз змінюється. До вас ідуть іноземні інвестиції. Нам приємно бути одними з перших. Сам я, до речі, 30 років грав у баскетбол в Нідерландах та Німеччині. Зараз традицію підтримують три мої сини", зазначив представник FreezeOil Fund Роланд Піпер.

FreezeOil Кубок України буде розіграно у чотири етапи. На першому (з 12 жовтня) мають зіграти команди Вищої та аматорської ліг.

На другому етапі, де буде зібрано 16 клубів, приєднуються команди Суперліги Парі Матч. Шістнадцять команд будуть розподілені на вісім пар та зіграють за кубковою системою (дві гри як одна). На третьому етапі 8 клубів будуть розподілені на дві групи. Кращі дві команди цих груп утворять півфінальні пари Кубка України. Переможці цих пар зіграють дві фінальні гри за Кубок (одна гра дома, одна – на виїзді).

Завдяки підтримці компанії FreezeOil Fund передбачені призові за перше, друге та третє місце за підсумками участі в турнірі.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.