вверх  обратно

ФБУ и ФИБА проведут семинар для операторов статистики

29.08.2016

Федерація баскетболу України спільно з ФІБА проводить передсезонний семінар для операторів статистики українських клубів. Доповідачем семінару буде Інструктор ФІБА Лілі Борісова (Болгарія).

У першій частині семінару   будуть  розкриті нові критерії визначення ігрових показників, що прийняті  у "Настановах ФІБА для статистиків - 2016" , починаючи з сезону-2016/17 рр., ознайомлення з доповненнями та змінами в роботі програми баскетбольної статистики.

Слухачі семінару візьмуть участь у групових обговореннях відео фрагментів баскетбольних матчів. У заключній частині семінару відбудеться тест для статистиків на ліцензію ФІБА.

Семінар відбудеться  12 вересня 2016 року у приміщенні київського Палацу спорту, початок о 10:30.  Реєстрацію для участі у семінарі надсилати на е-mail: stats.fbu@gmail.com

Участь у семінарі обов’язкова для всіх операторів статистики Чемпіонату Суперліги Парі-Матч.

 

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.