вверх  обратно

БК "Запорожье" подписал Макса Конате

25.08.2016

Після річного вояжу російськими клубами до Запоріжжя повертається улюбленець місцевих вболівальників Макс Адам Конате. Керівництво БК «Запоріжжя» підписало сьогодні річну угоду з цим важким форвардом. Нагадаємо, що в сезоні 2014-2015 років Макс Конате був лідером не тільки запорізького клубу «Ферро-ЗНТУ», а й всієї української Суперліги, набираючи у середньому за гру 19,5 очка та 9,4 підбирання.

Також, за словами президента БК «Запоріжжя» Віктора Стельмакова, клубу вдалося зберегти кістяк команди минулого сезону: продовжили співпрацю з клубом захисник Станіслав Овдєєнко, форварди Яків Змитрович, Антон Саєнко і Томас Камусакі, центровий Антон Буц, а також багаторічний лідер і капітан команди Олександр Рибалко. Вчора команда повернулась з узбережжя Азовського моря, де під керівництвом головного тренера Дмитра Щиглінського провела перший етап підготовки до сезону. Найближчими днями вже в Запоріжжі розпочнеться наступний етап підготовки. У планах команди також участь в декількох передсезонних турнірах. Запорізькі ж вболівальники зможуть побачити своїх улюбленців на традиційному передсезонному турнірі - Меморіалі В'ячеслава Гаврилова. За планом, в цьому році він відбудеться 23-25 вересня, а у гостях запорожці очікують харківський «Політехнік», МБК «Миколаїв» та «Кремінь».

 

Источник: БК Запорожье

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.