вверх  обратно

Валерий Элькинсон: "БК "Запорожье" непременно будет играть в Суперлиге"

30.06.2016

На головній сторінці офіційного сайту БК "Запоріжжя" кидається у вічі промовистий заклик – шукаємо спонсорів! Дійсно, баскетбол у цьому індустріальному регіоні переживає непрості часи. Жіночі команди можуть лише мріяти про професійний статус і згадувати золоті часи панування в Україні тамтешньої "Козачки". Чоловічий баскетбольний клуб "Запоріжжя" минулого сезону через фінансові негаразди був змушений відмовитися від участі у розіграші Кубка України і зосередитися виключно на виступах у Суперлізі. Повторити шлях Козачки чоловікам не дамо – запевнив голова Запорізької обласної федерації баскетболу Валерій Елькінсон.

- Літо рано чи пізно, передасть естафету осені і стартує черговий Чемпіонат України з класичного баскетболу. Вболівальники побачать БК Запоріжжя серед учасників Суперліги?
- Так, неодмінно побачать.

- Немає проблем з підготовкою, з ресурсами?

- Проблеми є завжди. Але ми разом з президентом ФБУ Михайлом Бродським успішно їх вирішимо.

Нагадаємо, за підсумками останнього сезону Запоріжжя посіло шосте місце в регулярному чемпіонаті. У плей-оф команда поступилася в чвертьфіналі київському Динамо – 0:2.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.